В бизнеса подходящият момент е сега

Плановете ни за 2016 г. са още по-амбициозни, казва главният изп. директор на Пощенска банка

„Мисис Икономика” 2015 Петя Димитрова:

В бизнеса подходящият момент е сега
4043 ~ 5 мин. четене

Петя Димитрова е главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка. Тя е член и на Управителните съвети на Международния банков институт, Асоциацията на банките в България, Американската търговска камара в България и на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Член е на Настоятелството на Американския университет в България, както и на Индустриалния консултативен съвет по промишлеността на CITY College към университета в Шефийлд, Великобритания. 

Член е на Форума на младите световни лидери (Young Global Leaders Forum) към Световния икономически форум, на Gerson Lehrman Group Accounting Council, Лондон, на Chartered Management Institute, Великобритания, член на Клуба на финансовите директори в България и съосновател на Обществения съвет на жените в бизнеса. Носител е на редица български и международни отличия за приноса й към развитието на банковия сектор и добрите мениджърски практики. Тя е ярък представител на новото поколение банкери, посрещащи смело предизвикателствата, свързани с навлизането на новите технологии и със засилването на доверието в сектора.


Следете новините на Economic.bg през социалните канали на медията: Facebook / LinkedIn / Viber / Instagram / Twitter / Google Новини