Велик Занчев поема "БДЖ холдинг"

Досегашният финансов директор на компанията подписва договора си днес

12:23 22.08.2012

Досегашният финансов директор на "БДЖ холдинг" Велик Занчев поема поста на изпълнителен директор от подалия оставка днес Йордан Недев.

За economymagazine.bg Занчев каза, че "няма да му бъде никак леко", но под негово ръководство "БДЖ холдинг" ще продължи да изпълнява стриктно плана си за преструктуриране. Реформата ще бъде ускорена, каза още Занчев на излизане от Централната сграда на БДЖ холдниг на ул. Иван Вазов. Окончателният вариант на актуализирания План с мерки ще бъде готов до края на седмицата и ще бъде представен на обществеността в понеделник , 27 август 2012, каза Владимир Владимиров, председател на УС на холдинга. 

"Все пак за полугодието на 2012 г. сведохме загубата до 10 млн. спрямо 23 млн. лв. година по-рано", добави Занчев. Според информация на economymagazine.bg той ще подпише договора за назначението си още днес.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: БДЖ | недев | промени | нов директор | Занчев