А1 стартира своята стажантска програма

Над 40 младежи ще имат възможност са развият своите професионални умения в реална бизнес среда

12:45 20.06.2018

А1 стартира за 14-та поредна година своята стажантска програма, чиято цел е да развива бъдещи професионалисти в различни области. 

Над 40 младежи от различни направления, като „ИТ, „Телекомуникации, „Човешки ресурси, „Маркетинг, „Финанси, „Право, „Администрация и обслужване на клиенти и „Корпоративни комуникации се включиха в успешния старт на „Експедиция А1. Стажът продължава 6 месеца като на младите хора се предоставя възможност за придобиване на ценен практически опит в реална бизнес среда.

За всеки стажант е осигурен личен ментор-наставник, който ще му помага в процеса по въвеждане като му окаже пълно съдействие и подкрепа. По време на стажа участниците ще имат възможност да се включват и в различни инициативи, обучения и събития, подготвени специално за тях. Успешно завършилите програмата ще придобият ценен опит, който ще им послужи за професионална реализация в A1 или пред други работодатели.

Стажантската програма стартира през 2005 г. и ежегодно предоставя възможност на активни и амбициозни млади хора да наградят и разширят своите знания и умения в реална бизнес среда. В „Експедиция А1 са участвали повече от 1 000 стажанти, от които над 300 са назначени на постоянен договор след приключване на стажа си.

В А1 у нас работят 3 800 служители, като компанията постоянно инвестира усилия и средства в развитието и комфорта им. През последните години телекомът е инвестирал близо 5 милиона в обучение на служители и над 3 милиона в подготовката на 1 600 стажанти.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: развитие | стаж | кариера | студенти | стажантска програма | А1

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини