ING: сърцето на лъва – нашият екип

Осигуряваме възможност на хората да бъдат крачка напред в живота и в бизнеса

ИНГ е една от първите международни банки в България, която предлага корпоративно банкиране. През 2019 г. ИНГ Банк София ще празнува своята 25-а годишнина. Благодарение на европейското си ноу-хау, иновативни идеи и проактивен гъвкав подход, съобразен с клиентите, ИНГ е успяла да развие диверсифициран клиентски портфейл, съставен от  дъщерни дружества на международни компании и най-големите български компании от водещи сектори.

ИНГ е създала работна среда, която стимулира служителите да изразяват себе си, да бъдат инициативни и отворени към новостите. Хората в ИНГ са насърчавани самите те да бъдат двигател на промените, иновациите и социалните инициативи, които впоследствие  се превръщат в допълнителен стимул. Това оформя една самозахранваща се система.

ИНГ Банк София има екип от 70 човека с различен личен и професионален профил. Попитахме някои от тях какво ги прави успешни и желани като работен екип:


Гжегож Кониечни, главен изпълнителен директор:

Щастлив съм и мотивиран да работя в професионален екип от хора, които наистина са амбицирани да подобрят услугите и продуктите за нашите клиенти. Екипът ни е малък и се познаваме един друг много добре. Комбинирали сме доста успешно опита с младостта, балансираните възгледи с ентусиазма. Именно това разнообразие създава база, благодарение на която всички колеги могат да учат един от друг и да се развиват както индивидуално, така и като екип. Благодарение на всички ни работната среда в ING е и забавна. Имаме много социални, спортни и културни инициативи, което прави нашата компания предпочитано място за работа.

Силвия Симова, Отдел “Корпоративни клиенти”:

“Вярата в иновативната визия на ИНГ за бъдещето на банките ме вдъхновява и това обединява мен и колегите ми всеки ден.”

Андрю Нитов, Oтдел “Обслужване на клиенти”:

“Гордея се, че съм част от екип, ангажиран към обща цел, който постоянно показва високо ниво на сътрудничество и иновации.”

Димитър Атанасов,
Отдел “Корпоративни клиенти”:

“ING не е просто банка. Това е семейство от предприемчиви хора, които си помагат и се грижат един за друг.”

Биляна Петрова-Янева,
Отдел “Правeн и нефинансов риск”:

“Щастлива съм, че съм част от екипа на ИНГ заради свободата да изразявам и отстоявам принципна позиция, както и заради възможността да се развивам и срещам хора, от които да уча не само професионално, но и житейски.”

Людмила Делчева,
Отдел “Финансов риск”:

 “Винаги гледаме на клиента като общ център на нашата работа. Помагаме си един на друг независимо от ролите и мястото в йерархията и бележим успехи.”Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: ING | Успешният екип | инг банк | Гжегож Кониечни

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини