Instagram пуска функция за споделяне само с „близки приятели“

Тя идва със следващия ъпдейт на приложението

Снимка: Pixabay
Instagram добави нова функция, наречена Close Friends (от англ.: „близки приятели“), която ще даде възможност на потребителите да споделят Истории до ограничен кръг аудитория от последователи им. По този начин човек спокойно ще може да качва и по-специфични моменти в социалната мрежа, без да се притеснява, че личният му живот ще стане достояние на стотици или хиляди хора.  

Въпросната функция бе тествана през миналата година под името Favorites. Повече от година по-късно опцията става достояние до всички, пише Mashable. 

Close Friends става достъпна с най-новата версия на Instagram. Получите ли ъпдейта, вече ще може да пускате своите Истории до ограничена група последователи, предварително селектирани  като „близки приятели“. Новата функция на Instagram напомня на вече несъществуващата "best friends" в Snapchat – приложението, от което някога бе изкопирана и опцията за ефимерни Истории в Instagram. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Instagram | Stories | нова функция | Инстаграм | близки приятели | Close friends

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини