Иванка Тръмп закрива модния си бизнес

Тя ще се концентрира върху задачите си като съветник на президента

Дъщерята на американския президент Иванка Тръмп заяви, че ще закрие модния си бизнес Ivanka Trump, за да се концентрира върху работата си като съветник на президента Доналд Тръмп, съобщава американското издание The Hill.

 „За тези 17 месеца прекарани във Вашингтон (като съветник на Тръмп – бел.ред.), не мога да кажа кога ще се върна към бизнеса и дали ще го направя въобще. Знам само, че моята работа в близко бъдеще ще бъде концентрирана във Вашингтон”, казва дъщерята на Тръмп.

Вестникът отбелязва, че бизнесът за производство на дрехи ще бъде закрит, а служителите му вече са получили известие.

Дъщерята на Тръмп стартира марка под нейно име през 2014 г. През 2016 г. тя придоби широка популярност по време на предизборната кампания, но след това стана обект на атаки от противници на Доналд Тръмп. Така че опонентите му призоваха магазините да бойкотират дрехите на Иванка Тръмп. Веригите Nordstrom и Hudson's Bay спряха да продават дрехите ѝ, позовавайки се на ниско търсене.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: марка | закриване | Иванка Тръмп | моден бизнес

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини