Избраха победителите в конкурса за финансов директор на годината 2018

Мисията на конкурса е да носи признание и популярност на финансовите лидери

Станаха ясни победителите в конкурса за финансов директор на годината CFO of the Year 2018. Конкурсът се организира за пета поредна година от консултантската компания EY Bulgaria. Мисията на конкурса е да носи признание и популярност на финансовите лидери, да насърчава добрите професионални и етични практики и дава своя принос в изграждането на силна професионална общност в България.

Николай Гърнев, управляващ съдружник на EY Bulgaria коментира: „С всяка изминала година кандидатурите на финансовите директори, които участват в конкурса CFO of the Year стават все по-силни, все по-професионално подготвени и за независимото жури е все по-трудно да отличи наистина най-добрите. Поздравявам всички, които имаха куража да се включат в конкурса. Финансовите директори имат ключова роля за това, бизнес проектите в България да бъдат икономически обосновани, финансово обезпечени, както и в съответствие със законите и добрите корпоративни практики.  Само тогава те  добавят стойност за икономиката на България в дългосрочен план и допринасят за подобряване на бизнес средата в страната“. 

Победителите в конкурса CFO of the Year 2018

Цялостен принос

Голямата награда за Цялостен принос в конкурса CFO of the Year 2018 бе връчена на Младен Маркоски, главен финансов директор на А1.

Победителите в останалите категории на конкурса CFO of the Year 2018 са:

-Виктор Спириев, главен групов финансов директор на Монбат груп, в категория „Ликвидност и риск“;

-Орлин Александров, главен финансов директор на Siemens, победител в категория „Контрол и отчетност“;

-Никола Анев, директор „Финансово-икономически дейности“ в Асарел Медет, победител в категория „Планиране и прогнозиране“;

-Димитър Бакалов, главен финансов директор на VP Brands International, и Живко Тодоров, главен финансов директор на Първа инвестиционна банка, победители в категория „Стратегия за развитие на финансовата функция“. 

Тази година, в категория Стратегия за развитие на финансовата функции  победителите са двама, тъй като журито ги оценява с равен брой точки.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: конкурс | финансов директор | EY Bulgaria | CFO of the Year 2018

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини