Къде ще спира водата в София на 15 януари 2019 г.

Предвидени са няколко ремонта

На 15 януари 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен вводопровод на ул. „Академик Жан Натан", жк. „Студентски град", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бл. 30, бл. 31, бл. 32.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 32.

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Летоктруй", кв. „Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Витиня", ул. „Лепенец", ул. „Бесарабия", бул. „Владимир Вазов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия" ъгъла с ул.  „Летоструй".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Селимица", кв. „Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Селимица" от ул. „Велбъжд" до ул. „Константин Фотинов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Селимица"№10.

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска морава", жк. „Зона Б-5", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Българска морава" от бул. „Тодор Александров" до бул. „Александър Стамболийски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Българска морава" ъгъла с бул. „Тодор Александров".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Божин Ласков", с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Божин Ласков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Тошков" ъгъла с бул. „Божин Ласков".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини