Комуникационният директор на НАТО ще участва на Sofia CyberSec 2019

Експертът от най-високо ниво ще участва в панела „Киберсигурност в публичния сектор: управление на заплахата“

Директорът на департамента по комуникации на НАТО Стивън Меринджър ще участва на първото издание на международната конференция по киберсигурност Sofia CyberSec 2019. Събитието ще се проведе на 14 февруари (четвъртък) в зала „Джон Атанасов“ на „София Тех Парк“. Билети за главното събитие, както и за специализираните технологични лаборатории, могат да се закупят на по-ниски цени до 31 януари 2019 г. чрез сайта на конференцията.

Експертът от най-високо ниво ще участва в панела „Киберсигурност в публичния сектор: управление на заплахата“, за да разкаже опитът на най-голямата военна организация в света, свързан със защитата на данните и прилагането на гъвкави, интегрирани и отворени решения, които се развиват толкова бързо, колкото самите заплахи.


Участие на събитието вече са потвърдили много български и международни експерти, представляващи едни от най-големите компании в технологичния свят. Негови организатори са Дигитална национална коалиция (ДНК), икономическия портал Economic.bg и списание „Икономика“.

Едни от най-големите технологични компании, не само в България, но и в света, ще представят на Sofia SyberSec 2019 решения от висок клас в областта на киберсигурността. За целта, паралелно с основното събитие, ще бъдат организирани осем технологични лаборатории. Те ще бъдат водени от изявени технологични специалисти от IBM, Palo Alto, F5 Networks, Exabeam, Imperva, CyberArc, Check Point и Amatas.
Участие на конференцията са потвърдили още зам.-директорът  на Агенцията на Европейския съюз по мрежова и информационна сигурност Ейдън Райън, както и представители на компании като IBM, Kaspersky, Microsoft и други големи имена в сектора.

Sofia CyberSec 2019 има за цел да бъде първото събитие, което да събере на едно място бизнес лидери, правителствени представители, специалисти по киберсигурност и софтуерни разработчици.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: киберсигурност | конференция по киберсигурност

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини