Работа-мечта: Търсят се 60 дегустатори на Nutella

Работата ще се състои от тестване на продукти 4 часа седмично в Алба, Италия, в седалището на Ferrero

"Търсим 60 сетивни хора за дегустация на сладкарски изделия". Това гласи малка обява, публикувана от италианската група Ferrero. Накратко, ако искате да станете дегустатор на Nutella, сега е моментът, пишат италиански и западни издания.

Групата Ferrero наистина търси 60 дегустатори, за да тества различните си продукти. Четиридесет души ще бъдат избрани и ще се възползват от платеното обучение.

Обикновено тази дейност се извършва от вътрешния персонал на компанията. Но този път тя иска мнението на "нормални" хора. Групата заявява, че иска да работи с "хора, които биха искали да се научат да опитват какао, лешници и други сладкарски полуфабрикати".

По време на обучението кандидатите ще се научат да "възпитат чувството за мирис и вкус и да подобряват способността си да изразяват това, което възприемат по време на дегустации".

Работата ще се състои от тестване на продукти 4 часа седмично в Alba, Италия, в седалището на Ferrero. Тя е на непълно работно време и може да се съчетае с друга работа, подчертават от компанията.

Тримесечният курс започва на 30 септември.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Nutella | течен шоколад | Ferrero | дегустатор

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини