София ще е домакин на международна конференция по киберсигурност

Тя ще се проведе на 14 февруари в „София Тех Парк“

Дигитална национална коалиция (ДНК), икономическия портал Economic.bg и списание „Икономика“, организират международна конференция по киберсигурност Sofia CyberSec 2019.

Тя ще се проведе на 14 февруари в зала „Джон Атанасов“ на „София Тех Парк“, които са партньори на конференцията. Пълната програмата може да бъде намерена на сайта на събитието www.sofiacybersec.com .

Сред лекторите и модераторите на събитието са еврокомисарят с ресор „Цифрова икономика и общество“ Мария Габриел, вицепремиерът Томислав Дончев, председателят на Дигитална национална коалиция Гергана Паси, специалисти по киберсигурност и софтуерни разработчици.

Участие на конференцията са потвърдили и зам.-директорът  на Агенцията на Европейския съюз по мрежова и информационна сигурност Ейдън Райън, директорът на отдела по комуникации в НАТО Стивън Меринджър, както и представители на компании като IBM, Kaspersky, Microsoft etc.

Sofia CyberSec 2019 има за цел да бъде първото събитие, което да събере на едно място бизнес лидери, правителствени представители, специалисти по киберсигурност и софтуерни разработчици. Паралелно с конференцията ще има технологични уъркшопове, водени от световноизвестни специалисти при решенията за киберсигурност.

Palo Alto Networks, Check Point Software Technologies, CyberArc и F5 Networks се обединяват, за да ви представят най-горещите тенденции в киберсигурността.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | София Тех парк | конференция | 14 февруари | Sofia CyberSec 2019

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини