Столична община обеща да има само един ремонт след 15 септември

Всичко, освен ул. „Граф Игнатиев, трябва да е готово до средата на другия месец

Инфраструктурните ремонти в столицата, с изключение на този по ул. „Граф Игнатиев“, ще приключат до 15 септември. Това каза пред журналисти заместник-кметът на Столична община по направление „Транспорт“ Евгени Крусев след инспекцията на ремонта на кръстовището при Ректората на Софийския университет.

Той обеща ремонтите по бул. „България“, бул. „Арсеналски“, бул. „Васил Левски“, Източната тангента и  ул. „Резбарска“ да приключат до 15 септември 2018 г. „Всички тези обекти ще приключат на първия учебен ден, така че когато трафикът се засили, да могат да се използват пълноценно всички булеварди и улици“, обясни Крусев, цитиран от „Фокус“.

На въпрос как ще коментира изявления в публичното пространство, че ремонтите в столицата не са качествени, заместник-кметът отговори: „Нямам информация някоя дейност да е изпълнена некачествено. Има строителен надзор, който постоянно следи на обектите. Той има за ангажимент единствено и само това да съблюдава за качеството“, обясни още Крусев.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини