ЦСКА-София обяви, че емблемата е платена

Новината бе съобщена от официалния сайт на клуба

Снимка: ЦСКА
"Ред Енимълс" вече е собственик на активите и емблемата на фалиралия "ПФК ЦСКА" АД. Това стана ясно от публикация на официалния сайт на клуба.

"ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена!", се казва в съобщението.

От клуба се оплакаха, че са станали жертва на измама. "В последните години получихме много некоректни удари отвсякъде. Сега отново сме свидетели как законите на страната се погазват. Свидетели сме как незаконно един недвижим имот е вкаран без никакво правно основание в активите на фалиралото дружество. Свидетели сме на явна измама от страна на синдик Дора Милева и съпричастно нежелание и пасивност на съдия Мария Райнкинска да реагира адекватно и коригира тази несправедливост", пише в официалния сайт на ЦСКА.

Припомняме, че търгът за емблемата бе спечелен през май 2017 г. от фирма на фенове, приближени до Гриша Ганчев. Офертата бе на стойност 8 млн. лв. 


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: търг | ЦСКА | емблема

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини