"Успешният екип" разказва историите на най-добрите български компании

Специализираното издание на сп. "Икономика" с двойна корица вече е на пазара

Този месец списание „Икономика” идва при читателите си с извънредно двуезично издание "2 в 1" – с две корици и на два езика.

 „Успешният екип” представя хората, създали едни от най-успешните компании в България и екипите, които стоят зад този успех, извоюван с ежедневни усилия. Разказваме историите на добрите мениджърски практики и партньорства, както и за мотивацията, вдъхновението и желанието за работа на специалистите в едни от най-големите фирми в страната ни.

На страниците ни ще откриете и историите на едни от най-големите и популярни световни брандове и лицата, които са синоним на техния успех.

Лице на двойната ни корица е Весела Джиджева, изпълнителен директор на „Инвестбанк”. С нея разговаряме за предизвикателствата пред банките в дигиталния свят - да съчетаят традициите с модерното банкиране.

Изданието е в търговската мрежа от днес.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: списание икономика | специално издание | Успешният екип | Весела Джиджева

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини