Въпреки извършената профилактика авария остави без топла вода част на София

Само преди месец „Топлофикация София” прави профилактика на някои от местата

15:49 13.08.2018

Авария прекъсна подаването на топла вода в централни булеварди на столицата.

От „Топлофикация София” съобщават, че става въпрос за района на бул. “Васил Левски” и ул. “Никола Михайлов” в карето между бул. "Патриарх Евтимий", ул. "Ф. Нансен", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", ул. "Граф Игнатиев", както и в  ж.к. “Лозенец” - карето между  бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", ул. “Иглика", ул. "Цанко Церковски" и ул. “Крум Попов".

Припомняме, че през юли „Топлофикация София” спря подаването на топла вода в общо 11 квартала на София заради профилактика. Централният квартал "Лозенец" беше сред тях, въпреки че топлоподаването там не беше спряно, тъй като имаше техническа възможност той да бъдат захранван от друг топлоизточник. Съгласно обявените графици за обследване и ремонти на топлопреносната мрежа, без вода повече от 15 дни останаха жителите и на Дианабад“, „Изток“, „Изгрев“, „Гео Милев“, „Яворов“, Зоологическа градина и прилежащите сгради. 

Няколко дни по-късно друга профилактика спря топлата вода в части от ж.к. „Младост“ 1, както и ж.к. „Младост“ 1А, ж.к. „Младост“ 2, ж.к. „Младост“ 3, ж.к. „Младост“ 4.

„Незабавно е създадена необходимата организация, като ще се работи до пълното възстановяване на топлоподаването”, пишат от дружеството.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: авария | Топлофикация София | топла вода | спиране | булеварди | център | квартали

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ