Вино, направено с професионализъм

„Катаржина Естейт“ работи със 100% собствено грозде

Виното е продукт, който се създава с много професионализъм. Вината на “Катаржина Естейт” са направени от вдъхновен и вдъхновяващ екип. 

Око за всеки детайл

Нашата задача е да отгледаме чудесно грозде, от него да направим прекрасно вино, след което да го пуснем на пазара с добро съотношение на цена и качество. Разбира се, трябва да го представим по най-добър начин, за да бъде оценено и прието. Нужен е и добър мениджмънт. Когато обаче управляващият мениджър е в детайлите на всеки процес, той не само вижда постиженията, но умее да намира решение и на всеки проблем. 


Приносът на всеки от нас

„Катаржина Естейт“ работи със 100% собствено грозде. Разнообразният тероар, с който разполагаме, определя специфични характеристики на гроздето и това е богатство, което допринася за отличителния стил на нашата винарна. Добрите агрономи и добрите технолози са изключително важни, но в крайна сметка виното зависи от професионализма на всеки един в компанията.  


Разширяване на пазарите

„Катаржина Естейт“ реализира около 85% от продукцията си в страната, като близката ни цел е да развием и външните пазари. Отделяме специално внимание на всяка стъпка от лозето до маркетинга и продажбите. Множеството награди от конкурси у нас и по света са признание за качеството, което постигаме. Развиваме компанията, но и културата за пиене на вино, като обучаваме потребителите и ги превръщаме в ценители. Работим и за имиджа на България като винопроизводител. Стремим се да сме сред „законодателите“ на модата да се пие хубаво вино, направено с любов.


ИВАН и СВИЛЕН КИСЬОВИ са технолози - “Катаржина Естейт” е първото им работно място и признават, че точно тук са научили професията.Ние сме винена държава от много поколения и имаме своя индивидуалност. Всяко лозе се различава и ние не трябва да правим друго, освен да направим виното, което да е отражение на нашето грозде. Вярно е, че виното се отличава по характеристиките на гроздето, от което е произведено, но най-вече зависи от хората, които го правят. От друга страна обаче, пазарът прави виното, той формира търсенето, следователно той е причината да работим. Най-доброто вино е продаденото.


Цветелина Николова, управляващ директор: Хората в „Катаржина Естейт” участват в създаването на история. Те имат свобода в работата и това е само една от причините да се чувстват щастливи и удовлетворени. При нас хората идват сами и ако не са за тук, сами си тръгват. Не всичко е въпрос на пари и на заплащане. Емоцията е много важна. Ние живеем с компанията, с виното, което правим, и с имиджа, който градим. 


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: вино | Катаржина Естейт | Успешният екип

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини