0-звезден хотел "отвори врати" в Швейцария (галерия)

Гостите на този хотел ще се насладят на всички удобства, но на открито

Снимка: Twitter/Designboom

Плаж, планина, басейн, спа хотели... Има многобройни възможности за хотели, които можем да намерим, за да си гарантираме добра почивка.

В швейцарските Алпи обаче откри един необичаен хотел, без стени и покрив. Той се намира в кантона Тогенбург и името му Null Stern Hotel означава хотел с нула звезди въпреки че със сигурност от него се виждат всички звезди.


Гостите на този хотел ще се насладят на всички удобства на апартамент, но на открито. Той предлага 3 стаи, разположени в сърцето на швейцарските Алпи. Всички те имат легло, сейф и телевизия, а също и личен иконом, който е местният фермер.

В това помещение няма таван и стени, тук пейзажът и околностите дават форма на „стаята“, а цената на планинското удоволствие е 260 евро на вечер.


Но ако времето се развали, гостите могат бързо да намерят подслон в малка къщичка, построена в съседство. В случай на неблагоприятна прогноза за времето е възможно резервацията да се отложи.

Идеята на дизайнерите Франк и Патрик Риклин се ражда още през 2016 г., когато те правят подобна арт инсталация в Алпите две поредни години. Хотелът на открито обаче предизвиква голям интерес и преди дни те официално откриха Null Stern Hotel.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: цена | хотел | Швейцария | designboom | без стени и покрив

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини