„Брейн Сторм Консулт“ с трето издание на бизнес форума „Сподели успеха си с нас“

Снимка: Брейн Сторм Консулт
„Брейн Сторм Консулт“ организира трето поред издание на бизнес форум „Сподели успеха си с нас“, по случай откриването на нов корпоративен офис в София. Събитието ще се проведе на 26 юни 2019 г. от 18:00 ч. в Зала 10 на НДК. Официалното откриване ще стартира с празнично освещаване  на офиса, намиращ се в ж.к. Лозенец, ул. „Люба Величкова“ № 9, ет. 6 и ще бъде последвано от форума, посветен на успеха и изграждането на дългосрочни взаимоотношения.

„Брейн Сторм Консулт“ е сред водещите финансово-счетоводни компании в България. Тя предлага затворен кръг от услуги, започвайки от бизнес, правни, финансови и данъчни консултации, преминавайки през управление на бизнеса, счетоводството и одита, и завършвайки с финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL. Фирмата е успяла да създаде една „Бизнес Вселена“, в която всички нейни контрагенти си партнират помежду си и постоянно се стреми да подобрява бизнес климата между тях.

Повишаване на информираността за възможностите пред предприемачите, споделянето на опит и умения ще бъдат фокусът на предстоящата бизнес конференция. Като организатор, „Брейн Сторм Консулт“ ще стартира презентационния панел, а след това компании от различни браншове ще разкажат за своята дейност и това, което им помага да се усъвършенстват. Програмата ще завърши с коктейл и неформални срещи сред отделните представители на бизнеса.

Необходима е предварителна регистрация чрез e-mail: sales@brainstorm.bg или формата за онлайн регистрация.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Брейн Сторм Консулт | Сподели успеха си с нас

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини