Economic.bg търси нови попълнения

Икономическият портал търси репортери с основен ресор енергетика или макроикономика и публични финанси

Снимка: Economic.bg/колаж
Икономическият портал Economic.bg търси своите нови попълнения към екипа. Желаещите да бъдат репортери в един от най-динамично развиващите се независими икономически сайтове в България, с някой от ресорите - енергетика, макроикономика, финанси или публични финанси, могат да подават своите автобиографии на адрес: rabota@economic.bg.

Сайтът следи развитието на българската и световната икономика, като предоставя на своите читатели бърза и достоверна информация. Освен да следи актуалните новини Икономическият портал си е поставил за цел да публикува анализи и коментари, които да дават по-ясна картина за случващото се по света и у нас, отговаряйки на основните въпроси – „Защо“ и „Какво следва“.

Какви са нашите изисквания
  • Човек, желаещ да се занимава дългосрочно с бизнес и икономическа журналистика;
  • Човек с критично мислене и желание да задава важни въпроси;
  • Човек, НЕстрахуващ се от дълги доклади, скучни статистики и сложни проценти.
Какво предлагаме
  • Свобода, невиждана на много места;
  • Възможност за трупане на опит и контакти;
  • Конкурентно заплащане.
Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю. Информацията, която предоставяте, е поверителна и попада под защита на ЗЗЛД. Дружеството се задължава да я използва единствено за целите на подбора.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: обява за работа | работа в Economicbg

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини