Хотел в небето (снимки)

Новият Four Seasons Jet 2.0 ще полети през 2021 г.

Снимка: Four Seasons
19:14 25.04.2019
Частният самолет Four Seasons Private Jet получава много бляскав ъпгрейд. Изцяло персонализираният Airbus A321 LR, част от новото семейство Airbus NEO, ще замени сегашния модел, съобщиха от луксозната хотелска група Four SeasonsПървият полет е планиран за началото на 2021 г., а новият самолет ще разполага с "най-широката и най-високата кабина в своя клас", както и с просторни тоалетни и просторна дневна зона.

Самолетът има място за 48 пътници - с оформление, което гарантира, че гостите могат да общуват лесно, докато са на местата си.Всяка от седалките, изработени от кожа, предлага шест и половина фута (2 метра) лично пространство. 

"Когато проектирахме новия Four Seasons Private Jet, ние бяхме вдъхновени от блясъка и престижа на въздушния транспорт в миналото, когато всеки полет беше специален повод", казва Дана Калчак, вицепрезидент по дизайна във Four Seasons Hotels and Resorts.Самолетът има и шеф готвач на Four Seasons, който ще приготвя ястия "вдъхновени от самото пътуване", докато интерактивни уъркшопи, организирани от миксологични, кулинарни и уелнес специалисти, ще се провеждат в салона.

Снимки от салона на самолета, наречен "Four Seasons Jet 2.0", бяха пуснати тази седмица.Новата версия идва четири години, след като базираната в Торонто марка пусна първия си персонализиран реактивен самолет за групови екскурзии по поръчка.

Всяко пътуване включва въздушен транспорт и наземен транспорт, планирани екскурзии, всички ястия, напитки и настаняване в имоти от веригата Four Seasons.Докато сегашният самолет, Boeing 757, е двумоторен за къси до средни разстояния, но се ползва и за дълги, то сега Four Seasons очевидно залагат на Airbus A321 LR, тъй като предлага повече възможности за персонализация.

Но докато той полети, клиентите с дълбоки джобове все още могат да резервират пътувания на борда на сегашния самолет, като цените започват от около $147 000 на човек.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: самолет | лукс | хотел | галерия | частен самолет | Four Seasons Private Jet

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини