Huawei ще продължи да предоставя софтуерни актуализации

Това обявиха от компанията в официално изявление

Снимка: БТА
„Huawei ще продължава да предоставя на потребителите си последните актуализации както по отношение на софтуерната сигурност, така и всички услуги, свързани със следпродажбеното обслужване на съществуващите вече на пазара Huawei и Honor продукти“. Това се казва в изявление на компанията, разпространено до българските медии по повод новината, че Google временно преустановява бизнес отношенията си с китайския производител.

Актуализациите ще важат както за смартфони и таблети, вече са закупени от крайните потребители, така и за такива, които са все още в наличност на пазарите в световен мащаб. 

„Huawei има значителен принос към развитието на Android по целия свят. В ролята си на един от ключовите глобални партньори на Android, ние работим в тясно сътрудничество с open-source платформата, разработвайки екосистема в полза както на потребителите, така и на цялата индустрия“, се казва още в изявлението на компанията. 

„Ние ще продължаваме да изграждаме сигурна и устойчива софтуерна екосистема, осигурявайки най-доброто потребителско преживяване на клиентите си по целия свят“, посочват от Huawei.    Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Google | софтуер | Android | приложения | Huawei | актуализации | изявелние

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини