Къде няма да има вода в София на 19 юни 2019 г.

За утре са предвидени три ремонта

На 19 юни 2019 г. (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод в кв. „Ботунец", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:кв. „Кремиковци", кв. „Сеславци". 

Със слабо налягане на водата ще бъде кв. „Ботунец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Радивоя" ъгъла с ул. „Св. Георги Победоносец".

-Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Паша Христова", кв. „Манастирски ливади - запад", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Паша Христова" от ул. „Синанишко езеро" до ул. „Борис Димовски";
ул. „Синанишко езеро" от ул. „Мур" до ул. „Богомил Райнов";
ул. „Богомил Райнов" №1, №2, №3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Паша Христова" ъгъла с ул. „Борис Димовски".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велбъжд", кв. „Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Велбъжд" от ул. „Поп Грую" до ул. „Станислав Доспевски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велбъжд" №44А.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини