Къде няма да има вода в София на 20 юни 2019 г.

Предвидени са редица ремонти утре

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора", жк. „Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Хайдушка гора" от ул. „Червена роза" до ул. „Твърдишки проход";
ул. „Кестенова гора" от бул. „Гоце Делчев" до ул. „Нишава";
ул. „Нишава" № 108, № 109, № 110;
ул. „Твърдишки проход" от  бул. „Гоце Делчев" до ул. „Нишава";
бул.  България - бл. 18, бл. 19, бл. 20, бл. 21.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка гора" ъгъла с ул. „Твърдишки проход".

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Райко Жинзифов", кв. „Крива река", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Яков Крайков" от ул. „Св. Георги Софийски" до ул. „Райко Жинзифов";
ул. „Райко Жинзифов" от ул. „Яков Крайков"  до ул. „Даскал Манол".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райко Жинзифов" ъгъла с ул." Яков Крайков".

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Варна", жк. „Света Троица", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Трън" от ул. „Казанлък" до ул. „Пловдив";
ул. „Варна" от ул. „Мелник" до ул. „Трън".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Варна" ъгъла с ул."Трън".

-Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Каменоделска", НПЗ „Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „История Славянобългарска", ул. „Владайска река", ул. „Кожарска", ул. „Каменоделска", ул. „Грънчарска", ул. „Заводска", ул. „Индустриална".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „История Славянобългарска " №6, жилищни блокове.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Първа Българска армия", кв. „Военна рампа", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Проф. Иван Георгов" от ул. „Първа Българска армия" до река Суходолска.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа Българска армия" ъгъла с ул. „Проф. Иван Георгов".

-Във връзка с подмяна и монтаж на пожарен хидрант на бул. „Президент Линкълн", жк. „Овча купел" 2, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Президент Линкълн" от ул. „Детелина" до бл. 20 и бл. 20.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн" пред бл. 20 и бл. 19.

-Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Боне Хаджибонев", с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „3-ти март",
ул. „Хан Аспарух";
ул. „Боне Хаджибонев" от  ул. „Старата чешма"  до  ул. „Хан Аспарух";
ул.  „Старата чешма", ул. Пейо Яворов"  и  ул. „Минзухар";
в.з. „Лозето" , в.з. „Терасите" и  в.з. „Смреката".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Аспарух" ъгъла с ул. „Градина".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Миланов", кв. „Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Иван Миланов" от  ул. „Братя Пешеви" до ул. „Братован".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Пешеви" ъгъла с ул. „Иван Миланов".

-Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „12 - та", кв. „Обеля", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "7-ма" от ул. "12-та" до ул. "13-та;
ул. „13-та" от ул. "16-та" до ул. "8-ма".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „7-ма" ъгъла с ул. „13-та".

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски", местност „Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

между бул. „Св. Климент Охридски", ул. „Георги Кьосеиванов", ул."7-ма" и ул. "инж. Стоимен Сарафов";
бул. „Св. Климент Охридски" от № 86 до № 128 и от № 61К до № 105.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски" ъгъла с ул."2-ра".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини