Къде ще спира водата в София на 16 април 2019 г.

Предвидени са няколко ремонта

На 16 април 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Цар Симеон", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Цар Симеон" от ул. „Георги Сава Раковски" до ул. „Сердика";
ул. „Сердика" от  ул. „Цар Симеон" до ул. „Искър";
ул. „Екзарх Йосиф" от ул. „Сердика" до ул. „Искър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лепенец", кв. „Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Лепенец" от ул. „Витиня" до ул. „Бесарабия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лепенец"№9.

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски", местност „Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Св. Климент Охридски" от №100 до ул. „Георги Кьосеиванов";
бул. „Св. Климент Охридски" от №67 до №105;
ул. „Георги Кьосеиванов", 
ул. „Евгений Силянов", 
ул. 5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски" ъгъла с ул. 5.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини