Къде ще спира водата в София на 17 юли 2019 г.

Множество ремонти са предвидени за утре

20:21 16.07.2019
На 17 юли 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Големи дол", вилна зона „Калфин дол", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: вилна зона „Бункера", вилна зона „Калфин дол", вилна зона „Шумака", жк. „Терасите".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистришко шосе" ъгъла с ул. „Самодивски езера".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов", с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Любен Каравелов", ул. Мито Войнишки", ул. „Никола Петков", ул. „Цар Борис III".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любен Каравелов" ъгъла с ул. „Витоша".  

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Eделвайс", с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на :ул. „Чавдар войвода", ул. „Парашутист", ул. „Канала", ул. „Еделвайс".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар войвода" ъгъла с ул. „Спортист".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Доброславско шосе", с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Липа" – бивш стопански двор и ул. „Градина" от ул. „Бунтовник" до ул. „Житенски път"ул. „Царско село".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Липа" пред бивш стопански двор.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба Тонка", кв. „Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Баба Тонка" от ул. „Велбъжд" до ул."Летоструй".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба Тонка"№58.

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хмел", кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Хмел".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Зограф" ъгъла с ул. „Хмел".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини