Kaufland набира кандидати за лятната си стажантска програма

Срокът за кандидатстване е до 21 юни

13:15 12.06.2019

Kaufland България започна набирането на кандидати за платената си стажантска програма, която дава възможност на ученици да започнат кариерата си още докато учат. 

Кандидатите трябва да са ученици от 11 и 12 клас от цялата страна, като кампанията ще обхване 28 от хипермаркетите на компанията в 16 града. Те трябва да имат 18 навършени години, както и интерес към сектора на модерната търговия. 

Избраните участници ще бъдат водени от опитни ментори, които ще запознават учениците с работните процеси в хипермаркетите и с най-добрите международни практики в сферата на търговията. 

Периодът, в който ще се проведе стажът, е от 8 юли до 23 август, като учениците могат да работят и с гъвкаво работно време. Приемането на документите ще продължи до 21 юни. 

След успешно приключване на програмата най-мотивираните участници имат възможност да се присъединят към екипа на Kaufland България за постоянно.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: стаж | стажантска програма | Кауфланд | кандидатсване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини