Lidl стартира платената си лятна програма за ученици

Срокът за кандидатсване е до 7 юни

Лидл България стартира лятната практическа програма за ученици в XI и XII клас. За седма поредна година компанията предлага на младежи, навършили 18 години, платена работа като касиер-продавач в магазините на веригата в цялата страна. 

Срокът за кандидатстване е до 7 юни. За да участват в подбора, кандидатитетрябва да изпратят своето CV и да посочат града и квартала, в който живеят.

Младежите, които ще работят през лятото, подписват трудов договор и ще получават нетно възнаграждение в размер на 540 лв. за целия период на практиката, както и ваучери за храна на стойност 60 лв. Практиката им в компанията продължава месец и половина - от 15 юли до 30 август 2019 г. 

"С нашата практикантска програма даваме шанс на новото поколение да направи онзи така важен старт в своето професионално развитие. Вярваме, че по този начин допринасяме за едни мотивирани и подготвени млади кадри, от които днешният бизнес така силно се нуждае“, коментира Катерина Шопова, директор „Човешки ресурси“ в Лидл България.

Бъдещите практиканти ще имат възможност да се запознаят с начина на работа на една голяма международна компания и да научат основните принципи в комуникацията с клиенти, стоковата подредба, асортимента, както и какви са основните процеси и дейности във водещата търговска верига. Всички успешно преминали програмата ще участват в томбола за спечелването на месечна стипендия в размер на 100 лв. за първата учебна година като студент.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: работа | кандидатстване | Lidl | ученици | стажантска програма | Лидл

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини