Митниците продават на търг близо 13 кг. златни и сребърни накити

Заявления за участие се подават от 18 до 20 февруари

16:31 08.02.2019
Териториална дирекция Южна морска на Агенция "Митници" обяви публична продажба чрез търг с тайно наддаване на над 12.5 кг златни и сребърни пръстени, гривни, обици, медальони, синджири, колиета. Това съобщават от ведомството.

Накитите са задържани при митнически проверки на МП Капитан Андреево. Търгът се провежда по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс (ДОПК) за стоки, изоставени или отнети в полза на държавата по досъдебни и административнонаказателни производства, водени от ТД Южна морска, в чийто териториален обхват е МП Капитан Андреево.

За предстоящия търг златните и сребърни бижута са обявени в 12 групи, а желаещите за участие в търга следва да подадат заявление по образец за всяка група поотделно, както и ценово предложение. 

Заявленията се подават в деловодството на Териториална дирекция Южна морска в град Бургас в срок от 18.02.2019 г. до 20.02.2019 г.

Купувачите на стоките е необходимо да притежават разрешение за извършване на сделки с благородни метали, съгласно чл.13 от Валутния закон.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: търг | злато | сребро | митници | накити

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини