Остават броени дни до Sofia CyberSec 2019

Регистрацията за медии вече е отворена

Остават броени дни до международната конференция по киберсигурност Sofia CyberSec 2019, която ще се проведе на 14 февруари в София Тех Парк. По време на събитието едни от най-големите технологични компании, не само в България, но и в света, ще представят решения от висок клас в областта на киберсигурността. 

Паралелно с основното събитие ще бъдат организирани осем технологични лаборатории, водени от изявени технологични експерти от IBM, 
 Palo Alto, F5 Networks, Exabeam, Imperva, CyberArc, Check Point и Amatas.

Сред потвърдилите участие лектори на 
Sofia CyberSec 2019 са зам.-директорът на Агенцията на Европейския съюз по мрежова и информационна сигурност Ейдън  Райън, директорът на отдела по комуникации в НАТО Стивън Меринджър, както и представители на компании като IBM, Kaspersky, Microsoft и други големи имена в сектора.

Билети за основното събитие и за лабораториите могат да бъдат купени от официалния сайт на събитието. Отворена е и регистрацията за медии.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: медии | регистрация | събитие | киберсигурност | SofiaSyberSec2019

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини