Paysafe открива втори офис в София

Компанията продължава да расте на българския пазар

11:29 19.08.2019
Водещият глобален доставчик на цялостни платежни решения Paysafe открива втори офис в София, в който служителите ще се занимават основно с информационни технологии, информационна сигурност и финансовите дейности на компанията. 

Офисът е разположен в бизнес център Garitage Park и в него ще работят близо 200 човека. Служителите ще разполагат с просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи и красива гледка към Витоша.„Ръстът ни в София и инвестицията в още един модерен офис следват принципите на Paysafe за подпомагане на кариерното развитие на нашите служители и предоставянето на отлични условия за работа“, коментира Мирослав Божилов, генерален директор на Paysafe в България. 

Компанията, която предлага 200 варианта за разплащане в над 40 световни валути, е с над 20 години опит в областта на дигиталните разплащания, над 85 млрд. долара обем на трансакциите и приблизително 3000 служители в 12 световни локации.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Garitage Park | Paysafe | втори офис

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини