Приложение за запознанства свързва хора над 50 г.

То има някои уникални функционалности за потребителите

Снимка: Lumen
Самотните хора над 50-годишна възраст вече разполагат с технологичен подход за нови запознанства. Пуснато миналата година в Обединеното кралство, приложението Lumen си е намерило своя ниша в големия сектор на приложенията за запознанства, като прилага някои уникални функции, които да му помогнат да привлече абонати.
Някои от функционалностите са наистина уникални.

Съоснователят на Lumen Чарли Лестър каза в интервю за Yahoo Finance, че „когато се регистрирате, трябва да си направите селфи, за да бъде проверено дали сте вие. Това го няма друго приложение за запознанства".

Поради тази мярка за безопасност, тя казва, че приложението може да загуби потребители, „но за нас целта не е да имаме много абонати, а да се уверим, че нашите потребители се чувстват сигурни“.

Освен това един потребител има право да започне разговори само с трима души на ден. Целта е да се избегне спам.

След като бъде изпратено съобщение, получателят има 72 часа за отговор, или съобщението ще изчезне. Освен това е въведена минимална дължина на символите за въвеждащите съобщения, както и необходимите три снимки на профил.

Лестър казва, че има за цел да накара жените над 50 години да се чувстват по-удобно в Lumen, отколкото в други приложения за запознанства.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: приложение | запознанства | 50 години | Lumen | 50-годишни

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини