Пуснатата предсрочно отсечка от магистрала „Струма“ е затворена за ремонт (обновена)

Той се извършва в платното в посока София

15:33 23.07.2019
Едното платно от пуснатата предсрочно отсечка от магистрала "Струма" край Благоевград е затворено заради ремонт на фуга, съобщи Агенция "Пътна инфраструктура".

6.5-километровата част от магистралата бе открита на 23 май по нареждане на премиера Бойко Борисов, който присъства и на официалното пускане на пътя. Рязането на лентата се случи 3 дни преди изборите за европейски депутати.

До 28 юли ще се извършва настройка и калибриране на дилатационните фуги на съоръжението над р. Логодашка при 93-ти км на лот 3.1 от АМ „Струма“. Дейностите са за сметка на изпълнителя на обекта, допълват от АПИ.

Поетапно ще е затворено първо платното за София, а след това и платното за Кулата.

В момента е затворено платното за София и трафикът в тази посока се пренасочва по път I-1 София-Кулата. Движението в посока Кулата се осъществява по автомагистралата.

След завършване на дейностите в платното за София ще се ограничи движението в съседното платно за Кулата като трафикът в тази посока ще се насочи по път I-1 София-Кулата.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Струма | ремонт | отсечка | предсрочно | Балгоевград

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини