Телерик Академия стартира блокчейн мастър клас за етериум

Срокът за кандидатстване е до 15 август

Телерик Академия обяви днес, че организира нов цялостен и практически ориентиран мастър клас за етериум, който ще стартира на 9 септември. Програмата е създадена в колаборация с водещите блокчейн организации у нас. 

Приемът е отворен до 15 август. Програмата Ethereum Developer Master Class е с продължителност 3 месеца и ще се провежда 2 до 3 пъти седмично в обучителния център на Телерик Академия. 

Лектори в програмата са водещи експерти в областта на блокчейн технологиите, включително Димитър Джуренов, основател и изпълнителен директор на Infinite X Labs, Георги Спасов, съосновател и блокчейн архитект в LimeChain, Красимир Райков, гл. директор „Технологии“ в WeiDex, и Милен Радков, основател и изпълнителен директор на Hack.bg. Сред компаниите, валидирали програмата, са още: Paysafe, Propy, aeternity, LogSentinel и Evrotrust. 

Участниците ще усвоят ключови умения за разработката на децентрализирани приложения с етериум. Сред основните теми са създаване на Smart contracts, tokens, wallets, unit testing, security и други. Обучението е с фокус върху практиката и решаването на реални казуси, като включва серия от практически работилници.

За да кандидатстват в програмата участниците е необходимо да подадат документи до 15 август през сайта на Телерик Академия и да преминат кратък когнитивен тест. Изискванията са да имат поне една година опит в разработката на софтуер с технологиите JavaScript и Node.js. Предишен опит с блокчейн и етериум не е необходим, но наличието на познания в областта на React, Angular или Vue.js е плюс.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Телерик Академия | мастър клас | блокчейн | етериум

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини