Услугите на iCloud се сринаха по цял свят

Това е поредното голямо прекъсване на приложение в рамките на няколко дни

Прекъсването на Facebook може и да приключим, но очевидно е ред на Apple да прекъсне системата. Компанията отчита текущи проблеми в почти всички свои услуги на iCloud.

Apple не дава никакви подробности за това какви са проблемите, а само че „някои потребители са засегнати“ и „потребителите може да не са в състояние да получат достъп до тази услуга“.

Според медиите обаче проблемът е по цял свят и влизането в iCloud е затруднено. Засегнати от проблема са приложенията - календар, контакти, пощата, iCloud Drive, iWork, снимките, бележки, напомнянията, Find My iPhone и др.

Прекъсването на iCloud са третото голямо техническо прекъсване в рамките на няколко дни след проблемите на Gmail и Google Drive по-рано през седмицата и голямото прекъсване на Facebook, WhatsApp и Instagram вчера.

Все още няма информация за това кога iCloud услугите ще се върнат към нормалната си работа, но страницата на Apple е най-добрият избор за проследяване на актуалните новини. Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: услуги | приложения | срив | iCloud

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини