„Вива Кредит“ пуска нова услуга в партньорство с „Евроинс Живот“

Двете компании предлагат допълнителна защита на клиентските кредити

15:40 13.03.2019
Компанията за бързи кредити „Вива Кредит и застрахователното дружество „Евроинс Живот“ обявиха стратегическо партньорство, с което добавят допълнителна защита на заемите на клиентите, попаднали в затруднение. От началото на 2019 г. небанкова финансова институция е и застрахователен агент и посредничи при сключване на застрахователни услуги в партньорство с „Евроинс“ в офисите на компанията в цялата страна.

Когато даден клиент остане без работа, претърпи злополука и престой в болница, има продължителен болничен, трайна нетрудоспособност по здравословни или други причини, застрахователят поема отговорността по усвоения кредит вместо клиента и покрива остатъчната главница в случай на застрахователно събитие.

„За нас това партньорство е ключово, защото благодарение на възможността за застраховка към кредита, вярваме, че нашите клиенти ще се чувстват по-сигурни и защитени. В резултат на него очакваме да се повиши още повече удовлетвореността на нашите клиенти“, коментира Галина Тодорова, ръководител на търговския отдел в компанията.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: кредити | застраховка | Вива Кредит | Евроинс Живот

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини