101 Bar/Dinner предлага кулинарно изживяване за ценители
Ресторантът има богата история като организатор на тематични вечери
За малко повече от година ул. "Никола Габровски 1" се превърна в любима дестинация за ценителите на хубавото виното и изисканата кухня. Приятната атмосфера, авторското меню и блестящото обслужване в 101 Bar/Dinner превръщат случайния посетител в редовен клиент.
През студените месеци можете да се насладите на подбрани италиански и български вина като допълнение към подбраното от професионалисти меню, подходящо за всеки бюджет и гарантиращо истинско кулинарно изживяване.
Екипът в кухнята е от специалисти, способни да създадат от всеки продукт превъзходно ястие.
Аз не обичам риба и никой не може да ме накара да я ям, но презентацията на филето от лаврак с лимоново ризото ме кара да искам да я опитам", призна Мирела Якубовска, управител на ресторанта.
Главният готвач Ивайло Цонев призна, че за да се приготви чинията е необходимо време и призова клиентите да са по-търпеливи. За тях остава скрита динамиката в кухнята и вниманието, което изисква създаването на кулинарен шедьовър.
Ресторантът има богата история като организатор на събития. Предимството му в кулинарията е причина още в началото на следващата година да заложи на тематични уикенди, поставящи храната в центъра на изживяването. Първите два проекта са посветени на дивеча и трюфела, а следващите са още в тайна.
101 Bar/Dinner е добър избор за лични и корпоративни събития. Има капацитет да поеме 300 души, като част от масите са в зелена градина.
Името и логото идват от презумпцията за вилица, чиния и нож.