iPhone 11 Pro идва на пазара с огромен диамант за Коледа (снимки)

Руска компания създаде уникални калъфи за iPhone

Снимка: LetsGoDigital
17:25 14.12.2019

Коледа е идеалното време да подарите на любим човек нещо специално. Това вдъхнови руската компания Caviar да създаде уникален калъф за iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max, който е със златно покритие и огромен диамант, пише LetsGoDigital.

Лимитираната серия аксесоари за телефон се предлага в три варианта – сребърен, златен и в съчетание от кралско синьо и злато. Под огромния диамант пък е изобразен Иисус Христос и Витлеемската звезда.

Caviar е известна руска компания, която изработва уникални калъфи за телефони. През последните месеца те пуснаха на пазара още няколко дизайнерски калъфчета за iPhone 11 Pro на тема: Space Collection, Discovery Collection, Victory Collection. Този път компанията реши да изненада своите потребители като създаде уникална колекция за Коледа, наречена Коледна звезда.

Диамантът, който е вграден в калъфа за смартфона е с почти един сантиметър диаметър. Цената, на която може да се закупи най-луксозният от трите модела калъфи, златният с диаманта, е $128.


В допълнение към модела Diamond Christmas Star има още два модела, които се предлагат на доста по-достъпна цена. Произведените бройки от тях обаче са само 99. IPhone 11 Pro Silver Christmas Star е изработена от 925 стерлингово сребро с композитен камък и триизмерни релефи от благороден метал с инкрустирани диаманти.


Този модел се предлага на цена от $9.32 за iPhone 11 Pro. Притежателите на iPhone 11 Pro Max могат да купят този калъф за своя телефона на цена от $11.44.

Третият модел също е изработен от луксозни материали и предлага богата комбинация от кралско синьо и злато. Основата на тялото е изградена от композитен камък, синият цвят напомня за нощното небе, пълно с звезди. Това е най-евтиният модел, а цената му е $6.36.


 
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: злато | диаманти | iPhone 11 Pro | калъфи

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини