Къде няма да има вода в София на 18 октомври 2019 г.

Два ремонта са предвидени за утре

Снимка: Economic.bg
18:30 17.10.2019
На 18 октомври 2019 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Старата църква", кв. „Модерно предградие", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Старата църква" от ул. 379 до ул. „Светла".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Старата църква" ъгъла с ул. „Светла".

-На 18 октомври 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Марина поляна", с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Марина поляна" от ул. „Янчовска река" до ул. „Синчец" и ул. „Синчец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марина поляна" ъгъла с ул. „Калугерица".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини