Компания търси скиори, които да оценяват ски уроци срещу £600 седмично

Те ще работят в няколко алпийски ски курорта

Снимка: Pixabay
Ако някога сте искали да се научите да карате ски, сега е вашият шанс да усъвършенствате уменията си и дори да получите заплащане. 

SkiBro, онлайн платформа за резервиране на ски уроци с достъп до над 150 ски курорта в Алпите, търси скиори от всички възрасти и с различни способности за тестване и ревюта на уроците по ски. 
Дори и да нямате представа как да карате ски, все пак можете да кандидатствате за тази доходоносна позиция.

"Търсим да наемем скиори в целия спектър от "почти професионалист"до "човек, който никога не се е качвал на ски", каза говорител на SkiBro в изявление.

Компанията наема четирима рецензенти, които ще могат да избират собствен пакет за ски уроци. Всеки рецензент ще бъде разположен в един от четирите курорта: Кортина д'Ампецо в Италия, Сейнт Антон в Австрия, Вал д'Изер във Франция или Вербие в Швейцария.

Рецензентите не само ще могат да се насладят на живота на професионален скиор, но и ще им се плащат 600 британски лири (около 780 долара) на седмица за техните отзиви. Те ще ползват и заплащане на полети/билети за влак, лифтове, настаняване и седмичен VIP спа пакет, общо на стойност до 3500 британски лири (около $ 4 550).

Рецензенти ще имат сключени договори за най-малко една седмица, но може да бъдат помолени да останат до един месец. В допълнение към писането на рецензии, кандидатите ще бъдат помолени да актуализират профилите си в социалните медии с напредъка си и да направят видео блог (използвайки предоставен от компанията оператор).

Крайният срок за кандидатстване за работата е 24 декември 2019 г. 

За да кандидатстват, потенциалните кандидати трябва да напишат есе от 200 думи или по-малко, в което да опишат защо те са перфектно подходящи за работата и да попълнят онлайн заявлението.

За позициите може да се кандидатства ТУК.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: ски | работа | уроци | рецензии | скиор | SkiBro

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини