„Мистър и Мисис Икономика“ 2019 предстои на 12 ноември

Призовете имат 29-годишна история

14:56 21.10.2019
Най-значимият бизнес конкурс в България – „Мистър и Мисис Икономика” 2019, и тази година ще отличи най-успешните бизнес лидери и предприемачи за годината. Тази година статуетките „Рибарят и златната рибка“ ще бъдат раздадени на 12 ноември във Форум „Джон Атанасов“ на „София Тех Парк“.

И тази година, за 29-и път, организатори на престижното събитие са списание „Икономика“ и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Освен големите награди - „Мистър Икономика“ и „Мисис Икономика“, ще бъдат връчени и секторни призове за хората, които движат българската икономика напред.

Експертно жури, съставено от членовете на Управителния съвет на КРИБ, ще избере победителите. Крайният срок за номинации е 5 ноември 2019 г.

По традиция церемонията ще се излъчи същата вечер по БНТ 1 с водеща - любимото лице от ефира на националната телевизия Филипа Иванова.

Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: списание икономика | конкурс | Мистър и Мисис Икономика | номинации | КРИБ | Мистър и Мисис Икономика 2019

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини