Starbucks открива кафе само за поръчки през мобилно приложение

То ще заработи на 5 ноември в Ню Йорк

Снимка: Starbucks
15:37 01.11.2019
Starbucks ще отвори на 5 ноември първото си кафене, обслужващо само поръчки през мобилно приложение - в Ню Йорк. Клиентите ще използват апликацията Starbucks, за да поръчват и платят за своите покупки, а на място ще получават напитките си.

Отварянето на магазина, разположен на Пен Плаза в Манхатън, идва в момент, когато веригата се опитва да отговори на желанието на потребителите за повече удобство. 

Starbucks въведе и доставки в партньорство с UberEats в Съединените щати. Те се предлагат на 16 местни пазара, включително метрополията на Ню Йорк.

Веригата преосмисля оформлението на своите кафенета, особено в градски райони с голям трафик. От десетилетия базираната в Сиатъл компания описва местоположенията си като „трето място“, или място за събиране извън работата или дома, допълнено с множество маси и уютни места за сядане.

В Пекин Starbucks наскоро отвори магазин с по-малък формат, който разполага с по-малко места за сядане, но е проектиран да улесни получаването и доставката на поръчки.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: поръчки | ню йорк | Starbucks | кафене | мобилно приложение

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини