Telenor предоставя безплатни данни, минути и дигитални услуги

Компанията призова всички с „Остани си вкъщи“

Telenor 09:44 16.03.2020
Във връзка със ситуацията в страната и обявените мерки за борба с коронавируса, Telenor призова всички с „Остани си вкъщи“ и предприема действия, с които да осигури повече възможности за своите клиенти да поддържат връзка със своите близки, да управляват своя бизнес и да получават
информацията, от която се нуждаят в ежедневието си. 

От 18 март до 18 април 2020 г. операторът ще предостави на своите клиенти пакети за допълнителни минути и мобилен интернет, както за достъп до дигитални услуги без допълнително заплащане.

Всички клиенти на Telenor – абонати на договор, потребители на предплатени услуги и бизнес клиенти, ще могат да ползват без допълнително заплащане пакет от 1000 минути за разговори с всички мрежи в България, който ще могат да активират като изпратят безплатен SMS с текст „1“ до кратък номер 1234. 

Също така, всички клиенти на Telenor могат да активират без допълнително заплащане и пакет от 10 000 MB за мобилен интернет на максимална скорост като кликнат на специалния банер в приложението MyTelenor. И двата пакета са с валидност 30 дни от датата на активиране и могат да бъдат получени еднократно за този период.

Всички клиенти на абонаментните планове на Telenor, включително бизнес клиентите на оператора, ще получат без допълнително заплащане достъп за период от 30 дни до всички дигитални услуги, включително Deezer, HBO GO, Play Diema Xtra, Nickelodeon, BubaPlay, Bookmate и Капитал. За целта, те трябва да активират допълнителния пакет на съответната дигитална услуга в приложението MyTelenor. След края на периода, услугите ще бъдат автоматично деактивирани, като не е нужно действие от страна на клиентите.

Бизнес клиентите на Telenor могат да се възползват и от безплатен пакет SMS, с който могат да изпращат съобщения до всички свои служители, включени в съответната група. Активацията на този пакет е възможна през бизнес портала на адрес https://business.telenor.bg/.

Магазините на оператора ще бъдат отворени отново на 16 март, понеделник, при стриктно спазване на правилата за предотвратяване на разпространението на вируси, включително редовна дезинфекция и ограничения в броя на посетителите, намиращи се едновременно в магазина. Магазините ще се дезинфекцират няколко пъти на ден. Ще се почистват всички работни повърхности, демонстративни
устройства, компютри, дръжки на врати и др. Всички служители в магазините ще работят с ръкавици и предпазни маски. Ако е необходимо, обслужването на клиенти временно ще бъде преустановено за извършване на дезинфекция. Telenor предварително благодари на своите клиенти за разбирането и търпението. 

Telenor припомня, че най-популярните и най-ползвани услуги на оператора са достъпни и в интернет и в приложението MyTelenor, като това е подходящо решение за ограничаване на риска в условията на продължаващите епидемии от коронавирус и сезонен грип.

В приложението MyTelеnor потребителите лесно и бързо могат да проверяват текущото си потребление и да заплащат сигурно и удобно месечната си сметка, както и (ако е необходимо) сметките на близки и приятели с помощта на банкова карта. 

За своите бизнес клиенти Telenor предоставя всички необходими бизнес приложения, които да осигурят непрекъсваемост на бизнеса. Чрез тях могат да са в постоянна връзка посредством провеждане на онлайн срещи с чат и видео, и конферентни разговори с неограничен брой участници както и лесна обмяна на документи онлайн. Повече информация за приложенията е налична на адрес
https://www.telenor.bg/bg/business.

Telenor ще продължи да информира своите клиенти за всяка промяна в ситуацията, а пълна информация за активностите, предприети от Telenor и за алтернативните канали за самообслужване ще бъде налична и актуализирана на www.telenor.bg/stay-at-home
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: интернет | минути | Теленор | Telenor | дигитални услуги | допълнителни данни | Остани си вкъщи

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини