WhatsApp добави нови функции като QR код и аниминирани стикери

WhatsApp скоро ще ви позволи да добавяте контакти, като просто сканирате QR кодове

08:13 03.07.2020

От известно време знаем, че WhatsApp работи върху няколко функции като възможността да добавите някой чрез QR код. Сега компанията ги обяви официално и те ще бъдат налични следващите седмици.

Функцията за QR код дава на всеки потребител уникален код, за да могат другите да сканират този код от WhatsApp и да ви добавят като контакт. За щастие можете също да нулирате кода си, ако се притеснявате за поверителността.

Втората основна функция, обявена от WhatsApp тази седмица, е анимираните стикери. Компанията, собственост на Facebook, казва, че те са по-изразителни от статичните стикери, които бихте очаквали.

WhatsApp също се фокусира върху подобрените групови видео разговори, добавяйки нови бутони и функции.

WhatsApp започна да пуска дългоочаквания тъмен режим на своето приложение за iOS и Android по-рано тази година. Въпреки това, WhatsApp Web и настолното приложение все още нямаха тази функция. WhatsApp обаче обяви, че през следващите седмици темата за тъмния режим ще бъде разширена до компютрите.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Whatsapp | QR код | анимирани стикери