Фитнес мания

Залите за гимнастика в компаниите набират популярност. Инвестицията в салон не е никак малка, още повече ако държите на най-новите и добри уреди. Затова от клубовете искат категоризация и строг контрол

Услугата фитнес  отразява революцията, която настъпи през последните 20 г. в ежедневната грижа за тялото. Бодибилдингът еволюира  в грижа за тонуса, добрата форма, та дори и като начин да се справим с излишните килограми и стреса и да живеем по-здравословно.


Напук на кризата продажбата на велоергометри и бягащи пътечки у нас нараства. Търсенето следва световните трендове, като интересът към точно тези уреди е продиктуван от факта, че те са универсални,  при тях лесно се следи състоянието на организма по време на тренировките и се натоварват едновременно всички групи мускули, без да се напряга излишно тялото.Тези фитнес съоръжения са търсени и в отговор на установилата се тенденция на домашни тренировки, за които са много подходящи.


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: списание икономика |