Бившият шеф на БДЖ: Полицията ми пусна ток

Не съм наясно с групировките, но със сигурност имаше провокатори, твърди Йордан Недев

Девойка полицайка ми пусна ток. Това каза в ефира на bTV бившият изпълнителен директор на БДЖ Йордан Недев, който се оказа в центъра на напрежението пред парламента снощи. Недев обясни, че към него е приложено "душене" от полицията.

"Не съм запознат с протестите с насилие. Покрай мен имаше много жени, които бързо бяха разпръснати. Тогава един полицай издаде заповед "тоя го вземете вътре". Заградиха ме, събориха ме на земята и започнаха да ме ритат", категоричен е Йордан Недев.

"Аз, казано на жаргон, "нося на бой", но заради адреналина не мога да кажа какво точно се случва. Ако искаха да ми сторят нещо лошо може би щяха да го направят", добави Недев.

"Не съм наясно с групировките, но със сигурност имаше провокатори на протестите. По едно време някой метна паве към полицаите", разказа още наблюденията си Йордан Недев.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: протест | йордан недев | дистрибуция

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини