„Икономика” с престижна награда

Екипът, начело с главния редактор Невена Мирчева и издателя Боян Томов, бяха отличени за популяризиране на дамите в бизнеса

Екипът на списание „Икономика”, начело с главния редактор Невена Мирчева и издателя Боян Томов, и Economic.bg бе отличен с престижната награда „Мисис Дама на годината“ 2014 в категория Медии.

Тържествената церемония по награждаването е проведе в Гранд Хотел София на 29 март. Призовете се раздават на жени, изградили свое име в бизнеса и за обществени постижения. Собственик  и продуцент  на  наградите  са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” и тяхната собственичка Меги Савова.

Над 250 дами бяха кандидати за разпределени в 27 категории.

За организиране на събития наградата получи Силвия Танева от Бургас, собственик на сватбен център „Брилянтин“.

Призът за най-успешен бутик взе Юлияна Дедева за Бутик Джули. В категорията „Красота и здраве” наградата отиде при Виктория Стефан от „Дерма Про”.

За обществена дейност и значими проекти бе отличена Албена Димитрова от „Зонта Клуб”.

Като най-успяла българка в чужбина награда взе Ана Иванова от Монако, като лице на кампанията на президента Франсоа Оланд.

За благотворителните си инициативи, сред които „Коледни ангели”, бе отличена Паолина Петракиева.

Анелия Петкова от „Брайдал Фешън” получи наградата за най-лоялен партньор, а Кетевен Коблианидзе стана почетен член на клуб „Мисис Дама на годината”.

За първи път бе връчена и наградата Mr. of the Year, за мъжете, които подкрепят развитието в личен и професионален план на своята. Първият носител е Атанас Караколев – съпруг на „Мисис България – Вселена“ 2009 – Елена Караколева.  Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: икономика | награда | Атанасовско езеро

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини