Nissan купи реклама на мъж, заснел старата си кола

Режисьорът Люк Ейкър изтъква "екстри" на стария Nissan като са "джанти" и "гуми", на фона на заснети изпокъсани седалки и избледняла боя

Японският автомобилен производител Nissan купи реклама на филмов режисьор, заснел пародия на стандартната реклама на нов автомобил към обявата си в Craigslist, с която продава стария си очукан Nissan Maxima от 1996 г.

Живеещият във Флорида Люк Ейкър, известен още като Ikonik Productions, изтъква "екстрите" на стария си Nissan. Сред тях са "джанти" и "гуми", на фона на добре заснети изпокъсани седалки и избледняла боя.

В своята обява Ейкър превъзнася колата си. "Тя не само привлича повече възхитени погледи от която и да било друга кола, но разполага и с колани! Невероятно!", отбелязва той.

От компанията видели рекламата в сайта за обяви и решили да купят колата. Те се свързали с продавача в социалната мрежа Twitter, пише profit. Още на следващия ден Ейкър и Nissan вече имали сделка като от компанията дори дарили 1000 долара за благотворителна кауза. 
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: реклама | кола | Nissan | нотариални такси

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини