Община Септември се отчита за санираните училища

На 20.12.2013 година от 13:00 в заседателната зала на Общински съвет ще се проведе заключителна пресконференция по проекта, на която ще бъдат отчетени извършените дейности и получeните резултати

Приключи изпълнението на строителните работи и по-голямата част от съпътстващите дейности по проект "Подкрепа за прилагане на мерки за енергийна ефективност в общинска образователна инфраструктура в градските агломерации, собственост на  община  Септември - СОУ „Христо Смирненски“ гр. Септември, СОУ „Христо Ботев” гр. Септември, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Ветрен, ОУ „Хр. Ботев“ с. Семчиново, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с.Ковачево,  ОУ „Хр. Ботев“ с. Карабунар и ОДЗ „Червена шапчица” гр. Септември, финансиран от Оперативна програма “Регионално развитие” (2007-2013), схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG161PO001/1.1-09/2010: „Подкрепа за прилагане на мерки за енергийна ефективност в общинската образователна инфраструктура в градските агломерации".

На 20.12.2013 година от 13:00 в заседателната зала на Общински съвет гр. Септември ще се проведе заключителна пресконференция по проекта, на която ще бъдат отчетени извършените дейности, получeните резултати и усвоените средства.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: проект | саниране