Оферта за 15 000 евро: Adecco си търси младеж за директор

Инициативата на компанията "CEO за един месец" се провежда за втора поредна година

Безработни младежи от България  ще могат да заемат поста изпълнителен директор в "Адеко България" за 1 месец, съобщиха от консултантската компания в областта на човешките ресурси.

Това ще се случи в рамките на международната инициатива на групата Adecco "CEO за един месец", която се организира за втора поредна година и обхваща 50 държави. Проектът е част от програмата на компанията - Way To Work, която цели да интегрира младите хора на пазара на труда.

Организаторите информират, че от всяка държава ще бъде избран по един кандидат, който ще започне едномесечен платен стаж като изпълнителен директор в местния офис на "Адеко". Българските кандидати ще могат да прекарат месец юли, работейки заедно с изпълнителния директор на "Адеко България" Георги Георгиев.

В следващия етап от надпреварата един от всички участници в глобален план ще бъде избран за CEO на централния офис на Adecco в Цюрих, Швейцария. Едномесечният стаж там започва през септември 2015 г., като за него е предвидено заплащане от 15 000 евро.

За да кандидатствате, трябва да изтеглите мобилното приложение CEO for One Month и да се включите в състезанието, като попълните вашето CV и няколко теста. Крайният срок за кандидатстване е 1 май 2015 г.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: безработни | младежи | крафт бири | ah craft beer

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини