Цитат на деня:

"Поведението не е непременно характер"

Джулиан Мур разкрива тайната на успеха след 30 в интервю за сп. GQ Russia

Снимка: fashn.be

„Много актьори в детство са се местили натам-насам и очевидно, че това не е просто така, мисля, че това е свързано с необходимостта от адаптация, като важното е, че така научаваш - поведението още не е непременно характер“. Това казва в интервю за мъжкото лайфстайл списание GQ Russia холивудската актриса Джулиан Мур.

Тя споделя пред изданието, че в нейния произход „няма нищо приказно“ - Джулиан е дъщеря на военнослужещ и е родена в щата Северна Каролина, като през цялото си детство се е местила от място на място.

Актрисата акцентира на възрастта, през която „проби“ в киноиндустрията и се обзаведе със семейство. „Разбира те ли, никой не ме познаваше преди да стана на 30, но това не значи, че не съм работила! Аз се снимах в продукции за телевизия, участвах в театрални постановки, например".

По-важно от кариерата за звездата обаче била "необходимостта от създаване на семейство": "Тъй като това е биология“. „Усещах, че трябваше да побързам и дори започнах да се нервирам на тази тема, но аз успях! Ура!“, разказва за комплекса" си по темата Джулиан Мур.

Неслучайно за произведението, дало основа за сценария на филма Игрите на глада" актрисата е научила от деца. "Разсмивала съм се, взимайки назаем тази книга на дъщеря си за плажа", става ясно още от думите й пред GQ.ru.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.

Източник: GQ Russia

Етикети: единен социалноосигурителен номер | Европейска служба по труда | трудова мобилност